Heb je een vraag? Hier vind je de antwoorden!

Heb je live ondersteuning via de chat nodig? Voor overige vragen kun je ook contact opnemen met de helpdesk van ExpressVPN.

Spring naar een vraag

VPN BASISKENNIS
Wat kan ik doen met een VPN?

EXPRESSVPN-ABONNEMENTEN
Is ExpressVPN gratis?
Wat krijg ik bij mijn abonnement?
Hoe zeg ik mijn abonnement op?
Biedt ExpressVPN ook een levenslang abonnement?
Waarom is ExpressVPN duurder dan andere VPN’s?
Krijg ik bericht als mijn abonnement wordt beëindigd?

OVER EXPRESSVPN
Hoeveel IP’s hebben jullie?
Loggen jullie mijn data?
Is ExpressVPN veilig?
Waarom zou ik voor ExpressVPN kiezen en niet een andere VPN-provider?
Wat zijn de leveringsvoorwaarden van ExpressVPN?

EXPRESSVPN GEBRUIKEN
Hoe log ik in op mijn ExpressVPN-account?
Hoe installeer ik ExpressVPN?
Waarom updatet mijn ExpressVPN-desktopapp niet automatisch?
Waarom waarschuwt mijn ExpressVPN-app mij niet dat er een nieuwe versie beschikbaar is?
Wat is de locatiekiezer?
Knijpt ExpressVPN mijn verbinding af?

LIVE CHAT & TECHNISCHE ONDERSTEUNING
Ik heb nog andere vragen. Hoe neem ik contact op met de livechat-helpdesk?

Wat kan ik doen met een VPN?

Een VPN is een veelzijdige digitale overlevingstool. Je kunt je VPN gebruiken voor:

Meer lezen over de mogelijkheden van een VPN.

Meer lezen over de mogelijkheden van een VPN.

Nu ExpressVPN kopen

Terug naar boven

Is ExpressVPN gratis?

Nee. ExpressVPN is een betaalde VPN-dienst, maar voor bepaalde mobiele apparaten is er wel een gratis proefversie beschikbaar.

Bovendien is bij alle abonnementen een 30 dagen geld-terug-garantie inbegrepen, dat betekent dat je ons ons een maand kunt uitproberen en geen risico loopt als je van gedachten verandert.

Nu ExpressVPN kopen

Terug naar boven

Wat krijg ik bij mijn abonnement?

Bij elk abonnement krijg je toegang tot alle ExpressVPN-apps en -serverlocaties. Je kunt de ExpressVPN-apps downloaden op net zoveel apparaten als je wilt, of gebruik maken van de instructies voor handmatig instellen.

Meer lezen over de functionaliteiten die ieder ExpressVPN-abonnement bevat.

Hier vind je de instructies voor ExpressVPN-apps en handmatige configuraties.

Nu ExpressVPN kopen

Terug naar boven

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Voor informatie over het opzeggen van je abonnement kijk je hier.

Terug naar boven

Biedt ExpressVPN ook een levenslang abonnement?

Nee. Het leveren van een veilige, snelle en betrouwbare VPN-dienst vraagt voortdurende onderhoudskosten.

Een levenslang abonnement betekent dat providers een oplossing moeten vinden voor het ontbreken van vaste inkomsten. Meestal doen zij dat door goedkopere en minder veilige infrastructuur te gebruiken, gebruikerslogboeken en IP-adressen te verkopen voor extra inkomsten, of door technische updates en klantondersteuning te beperken om kosten te besparen.

ExpressVPN vindt het belangrijk om jouw online privacy te beschermen en is voortdurend bezig met verdere investeringen om te zorgen dat je eersteklas dienstverlening van ons krijgt. Als je meer wilt weten over de vraag waarom ExpressVPN geen levenslange abonnementen aanbiedt, kun je de volledige blogpost lezen.

Nu ExpressVPN kopen

Terug naar boven

Waarom is ExpressVPN duurder dan andere VPN’s?

Het draaien van een veilig en supersnel netwerk op de schaal waarop ExpressVPN dat doet is een kostbare zaak. In tegenstelling tot goedkope VPN-providers investeert ExpressVPN in een beter en betrouwbaarder platform om jou een superieure en veilige ervaring te bieden. ExpressVPN is nog steeds voordelig en biedt 35% korting voor klanten die een jaarabonnement nemen.

Je kunt ook je voordeel doen met het ExpressVPN-verwijzingsprogramma en 30 dagen gratis krijgen voor elke verwezen vriend die zich aanmeldt.

Meer lezen over de voordelen van een hoogwaardige betaalde VPN.

Nu ExpressVPN kopen

Terug naar boven

Krijg ik bericht als mijn abonnement wordt beëindigd?

ExpressVPN behoudt zich het recht voor om de dienstverlening te allen tijde op te schorten of te beëindigen, op een termijn die voor jou redelijk is. Je geld wordt teruggestort, als dat van toepassing is.

Voor meer informatie kun je de ExpressVPN Leveringsvoorwaarden raadplegen.

Terug naar boven

Hoeveel IP’s hebben jullie?

ExpressVPN heeft duizenden servers op tientallen locaties overal ter wereld. Elke locatie kan honderden servers hebben, en elke server bevat weer duizenden IP-adressen. De beschikbaarheid van servers hangt af van het gekozen verbindingsprotocol (Lightway, OpenVPN of IKEv2). ExpressVPN noemt het aantal beschikbare IP-adressen niet omdat dat kan verschillen afhankelijk van de vraag en andere factoren.

Voor een actuele lijst van al onze locaties kun je hier kijken.

Nu ExpressVPN kopen

Terug naar boven

Loggen jullie mijn data?

ExpressVPN is een bedrijf dat zich toelegt op privacy; wij leggen geen activiteitenlogs of verbindingslogs van onze klanten vast. ExpressVPN verzamelt minimale informatie over het gebruik van onze diensten om technische problemen te kunnen opsporen en oplossen, maar deze informatie kan niet gebruikt worden om jou te koppelen aan specifieke activiteiten of gedrag.

Voor meer informatie lees je ExpressVPN’s strenge beleid om geen activiteiten- of verbindingslogs te bewaren, ons Privacybeleid en onze Leveringsvoorwaarden.

Terug naar boven

Is ExpressVPN veilig?

Ja! ExpressVPN neemt allerlei maatregelen om ervoor te zorgen dat je VPN-verbinding veilig is:

• Het maskeren van je IP-adres met servers overal ter wereld
  • Industriestandaard 256-bit AES encryptie
  • Network Lock (kill switch) voor superieure lekbescherming
  • Geen activiteiten- of verbindingslogs
  • Privé versleutelde DNS op elke server
  • Volmaakte geheimhouding naar de toekomst zodat je privacy ook in de toekomst veilig is

Behalve deze standaardfuncties heeft ExpressVPN ook een team van gespecialiseerde veiligheidstechnici die steeds bezig zijn ons netwerk en onze apps te upgraden om nieuw bedreigingen van jouw privacy aan te pakken.

Nu ExpressVPN kopen

Terug naar boven

Waarom zou ik voor ExpressVPN kiezen en niet een andere VPN-provider?

ExpressVPN gebruikt een eersteklas VPN-netwerk dat is geoptimaliseerd voor hoge snelheid en betrouwbaarheid. Profiteer van onbeperkte bandbreedte en servers naar keuze in tientallen landen overal ter wereld. ExpressVPN heeft het beste netwerk en de beste VPN-apps gebouwd in de bedrijfstak. Nog niet overtuigd? ExpressVPN biedt een 30 dagen geld-terug-garantie op alle abonnementen, dus je kunt zonder enig risico de beste VPN-dienst uitproberen die er bestaat.

Nu ExpressVPN kopen

Terug naar boven

Wat zijn de Leveringsvoorwaarden van ExpressVPN?

Om meer te weten over het bedrijf ExpressVPN kun je hier de Leveringsvoorwaarden van ExpressVPN lezen.

Terug naar boven

Hoe log ik in op mijn ExpressVPN-account?

Er zijn twee manieren om in te loggen op je account op de website van ExpressVPN.

Je kunt inloggen met het e-mailadres en het wachtwoord dat bij jouw ExpressVPN-account hoort.

Maar je kunt ook een inloglink aanvragen in het e-mailaccount dat verbonden is met jouw ExpressVPN-abonnement. Open de link in je e-mailbericht om op jouw account in te loggen.

Als je nog geen ExpressVPN-account hebt, kun je een abonnement kopen door hieronder te klikken:

Nu ExpressVPN kopen

Terug naar boven

Hoe installeer ik ExpressVPN?

1. Koop een ExpressVPN-abonnement
  2. Ga naar ExpressVPN.com en selecteer Mijn account bovenaan op de pagina
  3. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord
  4. Onder Mijn abonnementen kies je ExpressVPN instellen
  5. Selecteer NU DOWNLOADEN voor de juiste versie van jouw apparaat
  6. Volg de instructies voor het instellen van ExpressVPN op je apparaat en ga veiliger en meer privacy het internet op!

Hulp nodig? Je kunt contact opnemen met de helpdesk van ExpressVPN.

Nu ExpressVPN kopen

Terug naar boven

Waarom updatet mijn ExpressVPN desktop app niet automatisch?

In tegenstelling tot de mobiele versie zal de ExpressVPN-desktopapp niet automatisch updaten.

Om je app te updaten hoef je alleen maar de installatiewizzard van de nieuwste versie van de ExpressVPN-app voor Windows, Mac en Linux te downloaden en draaien.

Terug naar boven

Waarom waarschuwt mijn ExpressVPN-app mij niet dat er een nieuwe versie beschikbaar is?

ExpressVPN waarschuwt klanten voor nieuwe releases geleidelijk aan om er voor te zorgen dat het overgangsproces soepel verloopt. Om de nieuwste versie van een ExpressVPN-app te downloaden, ga je naar www.expressvpn.com/latest.

Terug naar boven

Wat is de locatiekiezer?

De locatiekiezer geeft je de mogelijkheid om te kiezen met welke VPN-locatie je wilt verbinden.

In de locatiekiezer kun je zien met welke serverlocaties je onlangs verbonden bent geweest, welke je als favoriet hebt gemarkeerd, en alle serverlocaties die beschikbaar zijn. ExpressVPN doet ook een aanbeveling voor de beste serverlocaties afhankelijk van de plaats waar je bent.

Lees de instructies voor het kiezen van een locatie:

Voor meer informatie over het kiezen van een serverlocatie kun je deze handleiding raadplegen of voor ondersteuning contact opnemen met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Knijpt ExpressVPN mijn verbinding af?

Nee. Bij ExpressVPN bestaan er geen maandelijks datalimiet en geen afknijpen van de IP-dienst.

Ontdek hoe een VPN je helpt om afknijpen te verslaan en onbeperkt te downloaden.

Terug naar boven

Ik heb nog andere vragen. Hoe neem ik contact op met de livechat-ondersteuning?

Voor alle andere vragen of problemen die je bent tegengekomen kun je contact opnemen met de helpdesk van ExpressVPN.

Je kunt ook een ticket aanmaken of rechtstreeks een mail aan het team sturen op:

expressvpn support email
Terug naar boven