En proxyserver er en mellemmand mellem din computer og internettet, der ofte bruges til at skjule din rigtige placering og give dig adgang til websites, der ellers ville blive blokeret. Imidlertid giver ikke alle proxyer den samme privatlivsbeskyttlese som en VPN. Når du bruger ExpressVPN, behøver du ikke køre en ekstra proxy.

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til internettet, er det muligt, at du bruger en proxyserver.

Bemærk: Trinene nedenfor hjælper dig ikke med at få adgang til online streamingtjenester. Hvis du ikke kan få adgang til en tjeneste, fordi der registreres en VPN eller proxy, skal du kontakte ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.

For instruktioner om, hvordan du deaktiverer din proxy i Chrome, skal du se det afsnit, der passer til din computer.

Jeg bruger…

Windows
Mac

Deaktiver proxy til Chrome på Windows

1. Klik på Chrome-menueni browserens værktøjslinje.
    Click "Google Chrome Menu."
  2. Vælg Indstillinger.
    Click "Settings."
  3. Klik på Advanceret.
    Click "Advanced."
  4. I sektionen System skal du klikke på Åbn din computers proxyindstillinger. (For brugere af Windows 7 og Windows 8 eller 8.1 åbner dette vinduet Internetegenskaber).
    Click "Open your computer’s proxy settings."
  5. Under Automatisk proxyopsætning skal du skifte Automatisk registrering af indstillinger Fra.
    Toggle "Automatic detect settings" off.
  6. Skift Brug af en proxyserver fra under Manuel proxyopsætning.
    Toggle "Use a proxy server" off.
  7. Tryk på Gem.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Deaktiver proxy til Chrome på Mac

1. Klik på Chrome-menuen på browserens værktøjslinje. Vælg derefter Indstillinger.
    Click "Settings."
  2. Klik på Avanceret nederst på skærmen.
    Click "Advanced."
  3. Klik på Åbn din computers proxyindstillinger under System. Dette åbner vinduet Netværksindstillinger.
    Click "Open your computer’s proxy settings."
  4. Fjern markeringen af hver protokol under fanen Proxyer under Vælg en protokol, der skal konfigureres.
    Uncheck every protocol.
  5. Klik på OK. Du kan lukke indstillingsvinduerne nu.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Andre problemer?

Hvis du har andre problemer, som fx ikke at få haveadgang til bestemte websites og tjenester, så kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen